Tiina

Maakuntaviesti 2021 järjestetään lauantaina 6.2.2021 Huhdanvuoren hiihtokeskuksessa Jämsänkoskella.

Ski Jyväskylä kokoaa tänäkin vuonna Jyväskylän joukkueet. Jyväskylää saa edustaa hiihtäjä, joka on syntynyt Jyväskylässä tai jonka kotikunta Jyväskylä on 1.1.2021. Lisätietoja Markus Rolig puh. 044-3404304.

Hiihtäjiä tarvittaisiin etenkin N/M 14 ja 16 sarjoihin! Joukkueisiin ilmoittautuminen seuran nettisivuilta viimeistään sunnuntaina 24.1. : https://skijyvaskyla.fi/kilpailut/maakuntaviesti-2021/

Marika, profiilikuva
Marika

Moikka,

Tämän illan ja huomisen treenit on peruttu pakkasen takia. Lupaa tälle illalle ja huomiselle kovaa pakkasta. Treenien pakkasraja n. -15 astetta.

Valmentajien suositus:
Oma pk lenkki. Esim. juosten, jos et tarkene hiihtämään. Myös hankikävely on hyvä vaihtoehto.

Terv. Marika ja Tiina

Tiina

Moikka!

Moikka!

Talkooilmoittautuminen seuran järjestämiin tapahtumiin on avattu. Tapahtumat järjestetään vapaaehtoisvoimin ja tapahtumien järjestämiset ovat seuran suurin varainhankinnan muoto. Tänä vuonna seura osoittaa kaikille hiihtoryhmille kilpailut, joihin ryhmillä on vastuu tulla talkoilemaan. Näin seura varmistaa, että kisoissa on tarpeeksi toimijoita ja ryhmät saavat 30% kilpailuiden tuotosta hiihtoryhmille tapahtumien järjestelyihin osallistumisen mukaan. Kisoihin voi tulla koko perheen voimin, sillä monet tehtävät sopivat myös hoppareille.

Hopeasompa-ryhmälle osoitetut kilpailut:
Tour de Swix Cup 22.12. Laajavuori
Nuorten SM-hiihdot 2.-3.1. tai Jyväskylä Ski Marathon/Minimarathon 13.-14.3.
Hippo-hiihdot 7.3. Huhtasuo

Eli näihin kilpailuihin olisi toivottavaa mahdollisimman paljon mukaan hoppareita ja heidän vanhempiaan! Etenkin nuorten SM-kisat sekä Jyväskylä Ski Marathon ovat seuralle isoja ponnistuksia, mutta tärkeitä tulonlähteitä toiminnan ylläpitämiseksi.

Ilmoittautuminen talkoisiin: https://docs.google.com/forms/d/1sGdeyPJmyp4FNSEpXJ6l5iAOPP5tBeXa58RlUk-MfHU/

Lisätietoja: https://skijyvaskyla.fi/talkoot/

Yt. Tiina Pöytäniemi

Mikko

Seuran Salomonin sukset

Yhteistyösopimus Salomonin kanssa jatkuu myös tämän kauden ja meillä on edelleen käytössä 20 paria Salomonin suksia. Laitoin päivitetyn listan Seuran suksista Nimenhuutoon Kuvat ja materiaalit välilehdelle. Sukset on numeroitu eri ryhmien välille niin, että ensimmäinen numero on ryhmän numero, toinen numero on perinteisen suksille ja kolmas numero luistelusuksille, 1:n ollessa setin lyhin ja löysin pari ja suurin numero setin pisin ja jäykin pari. Skinisukset on pääsääntöisesti varattu seuran harjoituksia varten ja kulkevat harjoituksiin ryhmien jojojen mukana. Sukset on tarkoitettu käyttöön, joten kaikille suksille on tarkoitus löytää myös tälle kaudelle vastuullinen haltija. Seuran suksista kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä joko minuun tai Petriin.

Terveisin
Mikko